Skip to main content

Indlagt igen – stadig ramt af Covid-19

Venstremanden Lars Christian Lilleholt nåede ikke at være udskrevet længe.

Lars Christian Lilleholt (V) er blevet indlagt igen på grund af Covid-19. Foto: Scanpix

Lars Christian Lilleholt (V) er blevet indlagt igen på grund af Covid-19. Foto: Scanpix

Venstre-profilen Lars Christian Lilleholt er blevet genindlagt på Odense Universitetshospital med komplikationer fra Covid-19. Han blev ellers udskrevet 8. november – få dage efter sin oprindelige indlæggelse.

Folketingsmedlemmet skriver på sin Facebook-profil, at han er hårdt medtaget af sygdommen. Her står det, at han blev genindlagt onsdag aften på grund af tiltagende træthed og høj feber. Behandlingen hjælper dog.

“For at få infektionen i kroppen ned er jeg nu i genbehandling med binyrebakhormon, og det hjælper heldigvis. Jeg er nu i stand til at være oppe og træthed og feber er stærkt aftagende”, skriver han.

Går noget tid

8. november kunne Lilleholt skrive, at han var udskrevet og skulle isoleres i hjemmet. En intensiv behandling mod Covid-19 havde virket, og han var trods træthed og svækkelse ved godt mod.

På en række billeder viste han, hvordan tiden på OUH havde været. Nu er han tilbage på hospitalet, men han skriver selv, at der nok ikke går længe, inden han igen kan blive udskrevet. Behandlingen virker heldigvis.

“Jeg kan dog fornemme, at der kommer til at gå noget tid, inden jeg kommer helt på toppen igen. Det har været en hård tur for min krop”, skriver han i det nye opslag.

Del din kommentar