Ingen anholdt efter skyderi

Fyns Politi er massivt til stede i Vollsmose efter skudanmeldelse.

Udgivet Opdateret

Der er lørdag aften ingen anholdt efter en skudløsning i Egeparken, der er en del af Odense-bydelen Vollsmose. Det oplyser Fyns Politi til Newsbreak.dk omkring klokken 18.45. Politiet er stadig til stede i Vollsmose.

Charlotte Nyborg, der er pressemedarbejder ved Fyns Politi, fortæller til Newsbreak.dk, at der ellers ikke kan oplyses yderligere, end hvad der allerede er meldt ud via Twitter. Her har politiet tidligere skrevet, at der er blevet løsnet skud. Omkring tre til fire skud.

Derfor er ordensmagten massivt til stede, fremgik det. Skuddene skal været blevet afgivet omkring klokken 13.44, så vidner, der har hørt eller set noget, må meget gerne kontakte politikredsen på telefonnummer 114, lyder opfordringen.

Ingen personer er ifølge politiet konstateret ramt af skuddene.

“Vi er fortsat til stede med synligt politi i Vollsmose lige nu for sikre trygheden i området. Lige nu har vi intet yderligere om de skud, der er afgivet. Umiddelbart ingen melding om tilskadekomne”, skrev politiet på Twitter senere lørdag.

Newsbreak.dk har modtaget billedmateriale fra stedet. Her kan man se, at politiet går rundt i Vollsmose med hunde og leder efter spor.

Der er også indsatsleder på stedet. En større afspærring på stedet er desuden blevet sat op i Egeparken.

Vollsmose har ad flere omgange været plaget af problemer og været omfattet af visitationszoner. Det skyldes ifølge politiets tidligere udmeldinger blandt andet en konflikt mellem to rivaliserende grupper i området.

Powered by Labrador CMS