Jacksons skandale-ranch solgt

Den store ejendom Neverland er omsider solgt for millionbeløb

Neverland Ranch er blevet solgt til amerikansk milliardær. Foto: Ritzau Scanpix.
Udgivet Opdateret

Den afdøde popstjerne Michael Jacksons berømte ranch Neverland i Californien er blevet solgt for, hvad der svarer til 132 millioner danske kroner, skriver flere amerikanske medier.

Handlen er gået i orden elleve år efter, at den 50-årige multikunstner afgik ved døden, efter at han havde indtaget en overdosis af bedøvelsesmidlet Profol.

Det er milliardæren og tidligere ven af Jackson-familien Ron Burkle, der nu har købt Neverland, hvor Michael Jackson tilbragte mange timer blandt eksotiske dyr og mindre børn.

Det var også her, at kunstneren angiveligt misbrugte flere børn seksuelt.

Prisen styrtdykket

Prisen på ejendommen er tilsyneladende styrtdykket. Tidligere var Neverland vurderet til helt op til 600 millioner kroner.

Neverland fik for et par år siden navneforandring til Sycamore Valley.

Michael Jackson blev i 2005 retsforfulgt for at have misbrugt børn seksuelt på ejendommen. Politiet stormede stedet med pressen i hælene. Hver en lille krog blev ransaget efter bevismidler mod kunstneren.

Det fik sangeren til at proklamere, at han aldrig mere ville sætte sine ben i huset og den tilhørende forlystelsespark.

Økonomiske problemer

I 2008 løb Michael Jackson ind i voldsomme økonomiske problemer. Derfor måtte han afhænde Neverland til Colony Capital LLC, som havde store lån i ejendommen.

Den nye ejer har ikke planer om at drive forlystelsespark på stedet. Han har gennem sin talsmand oplyst, at der alene er tale om en investering i jord.

Powered by Labrador CMS