Skip to main content

Kørte 190 km/t på landevej og ind i nogle træer

Bilisten står til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Manden kom ikke til skade i forbindelse med uheldet. Genrefoto.

Manden kom ikke til skade i forbindelse med uheldet. Genrefoto.

En 24-årig mand har overfor politiet erkendt, at han har kørt bil, påvirket af amfetamin, mens han ingen førerret havde.

Under køreturen onsdag blev han af Syd- og Sønderjyllands Politi målt til 190 kilometer i timen på en landevej, og gennem byen Bolderslev, i Aabenraa Kommune.

Syd- og Sønderjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse, at manden på turen endte med at køre galt, ind i nogle træer, uden at han kom til skade.

Selve hastigheden blev målt af et af færdselspolitiets videokøretøjer. Politiet var afsted for at måle bilisters fart som en del af en større indsats i den sydlige del af Syd- og Sønderjyllands Politikreds, hvor flere videovogne var ude på landeveje, i byområder og motorvej.

Flere blev snuppet

Hvor den 24-årige mand tog prisen for onsdagens mest bemærkelsesværdige køretur, var han ikke ene om at blive snuppet af politiet.

Politiet skriver, at den 24-årige står til en ubetinget frakendelse af kørekortet, mens 12 andre bilister står til en betinget frakendelse, 11 bilister står til et klip og 11 bilister står til en bøde.

I forbindelse med onsdagens kontrol mødte politiet også ni bilister, der talte i håndholdt telefon under kørslen, og en enkelt bilist står til en betinget frakendelse af kørekortet for at køre for tæt.

Det er uvist, hvad køreturen kommer til at koste den 24-årige mand. Hos Rådet for Sikker Trafik kan man normalt få et bud på, hvad det koster at køre for stærkt, men hastigheden gør, ifølge Rådet for Sikker Trafik, at forskellige faktorer kommer i spil, før bødens størrelse falder på plads.

Del din kommentar