Kraftigt regnvejr skubber kloakdæksler op

Det lyner og tordner. Og det regner.

Udgivet Opdateret

Opdatering 16.30: 

Nordjyllands Politi skriver på Twitter, at kraftigt regnhar har fået kloakdæksler skubbet op flere steder i kredsen, særligt i Aalborg. Man skriver også, at lyskryds er ude af drift flere steder i byen. Politiet oplyser bilister til at køre forsigtigt.

Original artikel:

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere, står søndagen i uvejrets tegn. Claus Larsen, vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, fortalte søndag morgen, at kraftig regn forventes at ramme hele landet, som dagen skrider frem, fra øst mod vest.

Se mere video hos Local Eyes.

Den forudsigelse har vist sig at være helt korrekt, da både Beredskab Øst, Hovedstadens Beredskab og Københavns Politi nu meddeler, at uvejret har ramt Sjælland, og at det har haft de første konsekvenser for landsdelen.

Beredskab Øst skriver, at regnvejr og lynnedslag giver beredskabet nok at lave. Automatiske brandalarmer blander sig med menneskelige opkald til 112, og hos beredskabet prioriterer man i samarbejde med alarmcentralen.

Hovedstadens Beredskab skriver, at man for nu primært er rykket ud til netop automatiske brandalarmsanlæg, mens Københavns Politi skriver, at uvejret blandt andet har ført til strømafbrydelser i dele af Østerbro. Det betyder, at der er flere lyskryds i byen, hvor signalerne er ude af drift, hvilket bilister skal tage højde for.

Newsbreak.dk følger vejrets udvikling, som dagen skrider frem …

Powered by Labrador CMS