Skip to main content

Kvinde dræbt i arbejdsulykke

En person er onsdag kommet alvorligt til skade i en arbejdsulykke.

En helikopter er tilkaldt til ulykken. Arkivfoto: René Lind Gammelmark

En helikopter er tilkaldt til ulykken. Arkivfoto: René Lind Gammelmark

En 46-årig kvinde er død efter en ulykke på en byggeplads i Glumsø, der ligger syd for Ringsted. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter. Kvindens pårørende er underrettet.

Politikredsens vagtchef afviser for øjeblikket Newsbreak.dks opkald, så der er begrænset information. På Twitter fremgår det dog, at kvinden er død på en byggeplads, som Banedanmark bruger.

Kvinden blev påkørt af “et arbejdsredskab”, skriver politiet.

“Ulykken efterforskes i samarbejde med Arbejdstilsynet og en bilinspektør”, fremgår det også.

Tidligere kunne vagtchef Lars Vesterweel fortælle Newsbreak.dk, at en redningshelikopter blev tilkaldt efter den voldsomme ulykke. Den blev anmeldt kort før klokken 13 onsdag.

Nu bekræftes det altså, at kvinden er død.

Bygger ny station

Det er ikke bekræftet, hvilken arbejdsplads, der er tale om – andet end at den tilhører Banedanmark. Sikkert er det dog, at netop Banedanmark har gang i et omfattende arbejde i netop Glumsø. Arbejdet er faktisk så omfattende, at togtrafikken mellem Næstved og Ringsted er indstillet i otte uger.

Hele stationsområdet skal brydes ned, og Banedanmark er derfor gået i gang med en omfattende ombygning af hele jernbanen i Glumsø og altså herunder Glumsø Station. På sin hjemmeside skriver BaneDanmark om projektet:

“Stationen får en helt ny udformning med forplads med afsætningsplads, samt bussluse og cykelparkering tæt på perronen. Der kommer nye perroner med nye læskærme og en ny gangbro, som bliver bygget op cirka 100 meter længere mod syd end den nuværende. Begge perroner bliver desuden udstyret med rejsekortstandere, hvilket har været et stort lokalt ønske.

Desuden etablerer Banedanmark en støjskærm gennem hele byen, som vil nedbringe støjen fra banen for naboerne på by-siden af sporet”.

Arbejdet gik i gang i slutningen af marts.

Del din kommentar