Skip to main content

Kvindes tilstand fortsat alvorlig

Mandag påkørte en 36-årig mand, som muligvis var narkopåvirket, en 56-årig kvinde på cykel. Hendes tilstand er alvorlig

En 36-årig mand i en varebil ramte en kvindelig cyklist mandag. Nu er han sigtet for at have forvoldt ulykken. Foto: presse-fotos.dk
En 36-årig mand i en varebil ramte en kvindelig cyklist mandag. Nu er han sigtet for at have forvoldt ulykken. Foto: presse-fotos.dk
Foto: Øxenholt foto
Foto: Øxenholt foto

Mandag klokken 17.09 blev en 56-årig kvinde, der kom cyklende, kørt ned af en varebil i krydset mellem Vallensbæk Torvevej og Læhegnet i Albertlund.

Føreren af varebilen var en 36-årig mand. Han blev stillet for en dommer tirsdag eftermiddag i Retten i Glostrup og skal nu sidde varetægtsfængslet frem til den 26. maj. Det skriver sn.dk.

Kvæstelser i hovedet

Der er mistanke om, at en 36-årig mand var påvirket af narko, da han kom kørende og ramte kvinden.

Den kvindelige cyklist kom alvorligt til skade og blev kørt med politieskorte til Rigshospitalets traumecenter. Hun pådrog sig blandt andet kvæstelser i hovedet.

Ifølge Københavns Vestegns Politi er den seneste melding om kvindens tilstand, at den er stabil – men alvorlig.

Erkender: Skyld i ulykken

Den 36-årige mand er sigtet for at have forvoldt den alvorlige ulykke. Helt præcist lyder sigtelsen på uagtsom legemsbeskadigelse under særligt skærpende omstændigheder.

Desuden er manden som nævnt også mistænkt for at have kørt varebilen, imens han var påvirket af hash og/eller kokain. Og endelig for at have kørt, selv om han var frakendt førerretten.

Føreren afgav forklaring bag lukkede døre, men det kom frem, at han under grundlovsforhøret erkendte at være skyld i ulykken.

Del din kommentar