Skip to main content

Livsfarlig kørsel: Så du denne vanvidsbilist?

Politiet har den mistænkte, men vil gerne have oplysninger om kørslen.

Politiet efterlyser vidner, der har set en rød Opel Corsa køre vanvittigt. Arkivfoto: Scanpix

Politiet efterlyser vidner, der har set en rød Opel Corsa køre vanvittigt. Arkivfoto: Scanpix

En 32-årig mand er blevet sigtet for – uden kørekort – at have bragt andres liv og førlighed i fare, fordi han ifølge politiet kørte komplet vanvittigt mellem Mariager og Randers centrum den 20. juni, oplyser Østjyllands Politi.

Nu vil politiet sådan ser gerne finde ud af, præcis hvor vanvittigt bilen – en rød Opel Corsa – har kørt. For foruden at være kørt ind i en parkeret bil ved 18.30-tiden på Nørre Boulevard i Randers er der melding om, at bilisten har været involveret i flere vanvidsaktioner.

Turen er gået fra Søndergade i Mariager, gennem Assens og Gassum til Randers i tidsrummet 16 til 18.30, hvor manden efter ovennævnte uheld bliver anholdt.

“Ud fra de afhøringer og undersøgelser politiet indtil videre har foretaget, påkørte den røde Opel blandt andre en pickup-truck på landevejen til Randers og kørte i den forkerte vejbane, hvor en motorcyklist måtte undvige. Derudover har et vidne forklaret, hvordan bilen var ved at påkøre en mand på Bredstrupgade i Randers”, skriver politiet.

Østjyllands Politi forsøger i forbindelse med efterforskningen at fastslå, hvem der har kørt bilen, og hvilke strafbare forhold, der er begået undervejs på turen mellem Mariager og Randers.

Har du set nogle af de nævnte episoder eller andre episoder, hvor Corsaen med registreringsnummer BW 18 414 var involveret, så tag gerne kontakt til Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

Del din kommentar