Skip to main content

Luksusfælden-Heidi kan blive hjemløs

Heidi har en gæld, der har hobet sig op. Hendes mand Carsten mener, at det er en gæld, hun selv skal stå for.

Heidi har optaget så mange kviklån, at hendes økonomi er et stort rod. Hendes mand Carsten har sagt, at hvis hun ikke får styr på sin økonomi, så bliver hun smidt ud hjemmefra. Foto: NENT GROUP/Viaplay og TV3

Heidi har optaget så mange kviklån, at hendes økonomi er et stort rod. Hendes mand Carsten har sagt, at hvis hun ikke får styr på sin økonomi, så bliver hun smidt ud hjemmefra. Foto: NENT GROUP/Viaplay og TV3

I sæsonpremieren på Luksusfælden besøger programmets eksperter Heidi og Carsten i Farsø. Her kæmper Heidi med store økonomiske problemer.

Det er gået over gevind for hende, for hun er nemlig kommet til at optage så mange kviklån, at det ser ud som om, der ikke er nogen vej tilbage.

Artiklen fortsætter efter videoen

Da hendes mand Carsten insisterer på at holde deres økonomi adskilt, møder Heidi ikke meget støtte fra sin mand. Men måske kan eksperterne rette op på hendes økonomiske rod.

Kan blive hjemløs

Det er manden Carsten, der har meldt Heidi til Luksusfælden. Det var faktisk et ultimatum, han satte for hende: Enten skal du være med i Luksusfælden, eller så smider jeg dig ud.

– Jeg havde ikke noget valg, lyder det fra Heidi i programmet.

For Carsten kan gøre sin ægtefælle hjemløs. Det er nemlig ham, der ejer parrets hus. Det er ikke første gang, at Carsten har truet med, at det kunne være konsekvensen, hvis ikke Heidi får styr på sin økonomi.

Og det er her, at Luksusfældens eksperter Mette Reissmann og Kenneth Hansen kommer ind i billedet.

Holder hemmeligheder

I løbet af de seneste år har Heidi optaget en del kviklån, som gør, at hun nu må arbejde 50 timer om ugen for at kunne betale sine afdrag. Pengene, siger hun, er blevet brugt på husholdningen og ikke på dyre ting.

Selv om Carsten er vidende om, at Heidi har rod i økonomien, så har Heidi en fortid med at holde hendes økonomiske liv hemmelig for Carsten.

Men er alle hemmeligheder egentlig kommet frem?

Det vil vise sig, når TV 3 blænder op for sæsonpremieren på Luksusfælden, der bliver sendt klokken 20.00.

Del din kommentar