Skip to main content

Lystfiskere ofre for dyrt tyveri: Du kan hjælpe

En nordjysk lystfiskerforening har haft indbrud og fået stjålet en lang række effekter.

Nordjysk lystfiskerforening har mistet en række effekter, og dem vil de gerne have igen. ARKIVFOTO: Scanpix

Nordjysk lystfiskerforening har mistet en række effekter, og dem vil de gerne have igen. ARKIVFOTO: Scanpix

Til efteråret står Lystfiskerforeningen for Frederikshavn & Omegn med et problem. Ikke fordi, fiskene ikke længere bider på krogen. Det skal de sikkert nok gøre, men når der skal repareres og arbejdes, mangler der en masse maskiner og værktøj.

Det fortæller formand René Carlsen til Newsbreak.dk. En lang række effekter er nemlig blevet stjålet fra klubhuset på Århusgade i Frederikshavn, og ingen ved helt, hvordan det er foregået. Det blev opdaget af nogle medlemmer lørdag morgen.

Nordjyllands Politi oplyser til Nordjyske.dk, at indbruddet er sket mellem onsdag og lørdag, man kan ikke svare på, hvordan indbrudstyven er kommet ind. Det vil formanden heller ikke, men fortæller, at noget er blevet ødelagt i forbindelse med, at tyven har skaffet sig adgang.

(Artiklen fortsætter under videoen)

– Det er rigtig ærgerligt. Hvis man finder tingene, må man gerne ringe og fortælle det til politiet, siger Carlsen, der også via Facebook har efterlyst de stjålne effekter, der er talrige og – for sådan en forening – særdeles kostbare.

Blandt andre ting er stjålet udstyr til såkaldt elfiskeri, hvor man lokker fisk til sig ved at sende strøm i vandet. Endnu har foreningen ikke det fulde overblik over stjålne effekter, men indtil videre er følgende opgjort:

– Generator
– Vandpumpe med en Honda benzinmotor
– Plæneklipper
– Tre buskryddere med seler og alt tilbehør
– To søjleboremaskiner (bordmodeller)
– Båndpudsere
– Boremaskiner
– Fire tavler fyldt med værktøj

Har du viden om sagen, bedes du kontakte Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Del din kommentar