Mand sigtes for drabsforsøg efter brand

En 48-årig mand er selv kommet til skade i forbindelse med tilbageholdelsen.

Udgivet Opdateret

Opdatering klokken 22.44:

Politiet oplyser nu i en pressemeddelelse lidt om, hvad der reelt er foregået på stedet.

Den 48-årige anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør torsdag. Her vil han fremstå som sigtet for både ildspåsættelse og drabsforsøg.

Ifølge politiet satte den 48-årige først ild til sin egen lejlighed i en ejendom på Skippergade i Egernsund.

“En tilfældig forbipasserende opdagede ilden og ringede til alarmcentralen på 112.

Anmelderen blev mødt af den 48-årige mand, som huggede ud efter ham med en kniv. Det lykkedes dog anmelderen at undgå angrebet, og han og et vidne fastholdt derefter den 48-årige, til politiet nåede frem. Under fastholdelsen blev den 48-årige selv kvæstet på hænderne”, skriver politiet.

Original artikel:

Hvad, der startede som en brandslukning, har udviklet sig i en noget anden retning onsdag aften, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til Newsbreak.dk. En 48-årig mand er nemlig blevet anholdt i forbindelse med branden. Men det er ikke det hele, siger vagtchef Erik Lindholdt.

Branden, der brød ud i en ejendom på Skippergade i Egernsund, blev anmeldt klokken 15.26. Det varede ikke længe, inden det lokale beredskab var på stedet og begyndte slukningen. Inden da blev ejendommen dog evakueret for beboere.

Politiet kunne ved ankomsten konstatere, at en 48-årig mand var blevet tilbageholdt af nogle vidner. I den forbindelse er der sket noget tumult, og den 48-årige kom til skade, siger Lindholdt. Han er blevet anholdt og er mistænkt for forsætlig brandstiftelse.

– Han er også mistænkt i forbindelse med en personfarlig hændelse i samme ombæring, siger vagtchefen, der ikke vil uddybe den del. Newsbreak.dk har billedmateriale, der viser, at politiet på stedet koncentrerer sig om en kniv på jorden.

To personer er blevet behandlet for røgforgiftning på stedet, men det har ikke været nødvendigt at transportere dem til et hospital. Der er tale om en ældre mand og et barn, lyder meldingen fra politiet.

– Vi er stadig på stedet, siger Erik Lindholdt klokken 17.30 og understreger, at politiet for nuværende ikke har yderligere kommentarer til hændelsen.

Powered by Labrador CMS