Skip to main content

Maradonas datter: Jeg kaster op over lægerne

Lydoptagelse afslører angiveligt, at læge og psykiater talte grimt om den døende fodbold-stjerne

Fodbold-stjernen Diego Maradonas døtre er rasende, efter at de har hørt en lydoptagelse mellem Maradonas læge og psykiater.

-Jeg har netop hørt optagelsen mellem lægen og psykiateren, og jeg kaster op. Det eneste, jeg beder om, er at retfærdigheden sker fyldes, skriver datteren Dalma på Twitter.

Også en anden datter, Ginannina, udtrykker ifølge flere medier i Argentina væmmelse over den måde, de to læger taler om deres elskede far.

Politi efterforsker lægen

Maradonas personlige læge, Leopoldo Luque, efterforskes for øjeblikket af politiet. Han mistænkes for at have begået uagtsomt manddrab og for at have hensat Maradona i hjælpeløs tilstand.

Lægen Leopoldo Luque sammen med Diego Maradona få dage før fodbold ikonet døde. Foto: doctor.luque/instagram

Lægen Leopoldo Luque sammen med Diego Maradona få dage før fodbold ikonet døde. Foto: doctor.luque/instagram

Fodbold-ikonet døde af et hjerteanfald i sit hjem i november sidste år. Dødsfaldet udløste landesorg i hjemlandet og hos de millioner af fans verden over, som har fulgt både Maradonas op- og nedture.

Maradona havde netop gennemgået en hjerneoperation og var blevet udskrevet, da han døde.

‘De tykke dør’

På lydoptagelsen hører man angiveligt Leopoldo Luque og psykiateren Cosachov tale nedsættende om deres patient.

-Han har hjerteinfarkt. De tykke dør, siger Luque blandt andet om den overvægtige Maradona.

Lægerne taler også om, at Maradona var en vanskelig patient.  De siger også, at de ikke vil have skylden for stjernens død.

Politiet er for øjeblikket ved at undersøge, om Maradona blev udskrevet for hurtigt efter operationen i hjernen. Det undersøges også, om Maradona blev behandlet med den rigtige medicin.

Maradona var kendt for i perioder at have et voldsomt forbrug af både alkohol og narkotika. Ingen af delene blev dog fundet under obduktionen.

 

Del din kommentar