Skip to main content

Martin lyver for eksperter: -Du spilder vores tid

Martin lever som en teenager.

Det kan godt være, der er smil og grin, men det fortsætter ikke. Foto: TV3

Det kan godt være, der er smil og grin, men det fortsætter ikke. Foto: TV3

“Far skal jo have noget at leve af”.

(Artiklen fortsætter under videoen)

47-årige Martin fra Odense bruger penge som skidt. Faktisk så mange penge, at han hver måned har en misligholdt gæld på omkring 13.300 kroner. Det svarer til groft regnet, hvad han har udbetalt fra sin løn som vagt.

Derfor er han havnet i Luksusfælden, hvor eksperterne får sig noget på oplevelsen. Det bliver decideret pinligt, da festkongen får en ordentlig skideballe af den nye ekspert Sesilie Munk Stenderup.

Fester livet væk

Allerede i begyndelsen af tirsdagens afsnit bliver det tydeligt, at der er tale om en festlig fyr af de usædvanlige. Martins ven forklarer, at Martin på bare ni dage har brugt over 18.000 kroner på at feste – og det er med champagne og østers.

Siden han tilmeldte sig Luksusfælden, har Martin også brugt sine penge på et par Ray-ban-solbriller, badebukser til 800 kroner og et ur fra Burberry til 2500 kroner.

– Jeg er vild med kvalitet, men kvalitet koster, siger han i en af mange hjemmevideoer fra sit ekstravagante liv på lånte penge.

Før eksperterne overhovedet har mødt Martin udtrykker de bekymring for mandens forbrug, og det skal da også vise sig at stå rigtig sløjt til, fordi eksperterne har svært ved at trænge i gennem fest-facaden.

Spilder deres tid

Samarbejdet lider et alvorligt knæk, da Martin bliver taget i at lyve for eksperterne. Inden programmet har han informeret om, at hans nye mobiltelefon er blevet væk, men da den dukker op i en skuffe, falder der brænde ned.

Tanken er, at Martin ved at gemme telefonen undgår, at eksperterne beder ham sælge den. Derfor er det også en overraskelse, da den pludselig ringer. I stedet for at tage det alvorligt begynder Martin at grine, og det viser sig også, at Martin lyver om andet.

– Prøv at høre, hvis du står og lyver mig lige op i hovedet, så spilder du vores tid. Det bliver jeg nødt til at sige, falder det prompte fra Sesilie Munk Stenderup, der gør det helt klart for deltageren, at det hele bliver afblæst, hvis løgnene fortsætter.

Du kan se, hvordan det pinlige optrin udspiller sig på TV3 tirsdag klokken 20.

Del din kommentar