Skip to main content

Mejeri-ansat smittet med coronavirus

En ansat på mejeriet i Hobro er ifølge Arla bekræftet smittet med ny coronavirus.

En ansat på mejeriet i Hobro er bekræftet smittet. Arkivfoto: Scanpix

En ansat på mejeriet i Hobro er bekræftet smittet. Arkivfoto: Scanpix

En ud af de cirka 400 medarbejdere på Hobro mejeri er ifølge Arla smittet med ny coronavirus. Testen, vedkommende fik taget, viste altså positivt resultat, og medarbejderen er sammen med fem nære kolleger sendt hjem.

Arla har ifølge en pressemeddelelse, som Nordjyske har fået, sendt yderligere 10 kolleger hjem. De kan have været i kontakt med den smittede. I løbet af mandag og tirsdag vil Arla dog sørge for, at samtlige ansatte på mejeriet bliver testet.

– På trods af, at det kun drejer sig om en enkelt medarbejder, så tager vi situationen meget alvorligt. Som smittebilledet ser ud i Danmark lige nu, ser vi ingen grund til at tage nogle chancer, så vi vil hellere teste en for meget end en for lidt. Derfor har vi bedt sundhedsmyndighederne om hjælp til at få det gjort så hurtigt som muligt, så vi kan få bremset en eventuel smittekæde inden den starter, siger pressechef i Arla Åse Andersson i pressemeddelelsen.

Arla har desuden hovedkvarter i Aarhus, hvor smittesituationen i skrivende stund er den værste i landet. Mere end 60 smittede per 100.000 indbyggere lyder tallet pt. på i landets næststørste by, der derfor har indført strenge foranstaltninger og påbud for borgerne.

Del din kommentar