Skip to main content

Mistænkt narkobilist slingrede væk fra uheld

På vejen tabte bilisten et sidespejl.

Kvinden blev sigtet for de mange forhold. Genrefoto.

Kvinden blev sigtet for de mange forhold. Genrefoto.

Midt- og Vestsjællands Politi sigtede onsdag eftermiddag en 54-årig kvinde for blandt andet narkokørsel. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Politiet modtog en anmeldelse klokken 13.46 om, at en bil var blevet påkørt, at en bilist var stukket af fra uheldet, og at vedkommende kørte meget, meget usikkert.

Anmelderen var en 55-årig mand fra Gørlev. Han havde parkeret sin bil i Kirke Helsinge foran en Fakta og var gået ind for at handle. I bilen sad hans voksne søn og ventede, da bilen pludselig blev påkørt. Sønnen løb nu ind i Fakta for at fortælle faderen om episoden, og i mellemtiden forsøgte den anden part i sagen at køre fra stedet.

Den 55-årige mand fulgte efter den flygtende bil, der ifølge politiet kørte usikkert, og som på sin vej påkørte en anden bil og dermed mistede et sidespejl.

Politiet kørte afsted og i Gørlev traf mand en 54-årig kvinde, der blev sigtet for narkokørsel. Bilen manglede begge sidespejle, og kvinden havde i øvrigt ingen førerret.

Kvinden er derfor blevet sigtet for en lang række lovovertrædelser, og hun bliver kontaktet af politiet, når resultatet af en udtaget blodprøve er klar.

Del din kommentar