Skip to main content

Mor tilstår drab: Hun opdigtede kidnapning

- Han er et bedre sted nu, sagde hun angiveligt, da hun tilstod drabet på sin egen søn.

Moderen er nu sigtet i sagen. Genrefoto.

Moderen er nu sigtet i sagen. Genrefoto.

En sag om en 9-årig drengs død har taget en tragisk drejning. Hvor det oprindeligt forlød, at Alejandro Ripley var blevet kidnappet og dræbt af to mænd, er hans egen mor nu blevet sigtet i sagen. Det skriver det lokale medie i Miami, USA, Local 10. 

Newsbreak.dk omtalte historien tidligere lørdag, hvor det ellers forlød, at drengen var blevet bortført af to mænd, der havde forfulgt Alejandro og hans mor i en bil.

Opdigtet kidnapning

Ifølge de første oplysninger i sagen blev moderens bil kørt af vejen af de to mænd, der forlangte stoffer af hende. Da hun ikke havde nogle stoffer, kidnappede de hendes søn, og stjal hendes telefon.

Skubbet i vandet to gange

Ifølge Local 10 er politiets teori nu en anden. Moderen, Patricia Ripley, har ændret forklaring, og nu er nu sigtet for drab. Patricia Ripley ændrede forklaring, da politiet viste hende en videooptagelse, hvorpå man angiveligt kan se, at hun skubber den 9-årige dreng ned i en kanal.

Tilfældige forbipasserende opdagede drengen i vandet, og de fik ham reddet op, men en time senere mener politiet, at Patricia Ripley igen forsøgte at drukne sin søn ved at skubbe ham i en kanal, og denne gang var der ingen forbipasserende, der kunne hjælpe Alejandro, der derfor druknede.

Local 10 skriver i øvrigt, at politiets mistanke faldt på Patricia Ripley, fordi de på en videooptagelse kunne se, at hun sad og ventede i sin bil i et kvarter, før hun kontaktede politiet og fortalte dem, at hendes søn var blevet kidnappet.

– Han er et bedre sted nu, har Patricia Ripley angiveligt sagt til politiet, i forbindelse med sin tilståelse.

Del din kommentar