Skip to main content

Narkobilist kørte 150 km/t på glat vej

Nu er den 31-årige mand blevet buret inde

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

En narkobilist sidder formentligt lige nu og ærgrer sig over, at han trykkede lidt for hårdt på speederen, da han torsdag kørte på Køge Bugt Motorvejen.

Den 31-årige mand drønede afsted med 150 km/t, hvor man kun må køre 110 km/t.

-Vejen var desuden sneglat og det var frostvejr, hvilket nedsætter bilens vejgreb markant, og øger bremselængden betydeligt, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemedelelse.

Sendt bag tremmer

En af politiets videobiler satte efter bilisten, som blev sigtet for at køre for stærkt og for ikke at tilpasse hastigheden efter forholdene. Han var desuden påvirket af narko, og en test med narkometeret viste, at han havde indtaget kokain. Den 31-årige var også frakendt førerretten i forbindelse med tidligere sager om narkokørsel. Han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, narkokørsel og anholdt for at få udtaget en blodprøve.

Den 31-årige var desuden eftersøgt af politiet i en tidligere sag om brugstyveri af en bil, så efter blodprøveudtagelsen blev han sendt i fængsel. Han vil senere få afgjort sine sager samlet ved et retsmøde, da han har flere lignende sager om narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, som endnu ikke var afgjort.

 

Del din kommentar