Skip to main content

Nu er ofrene identificeret

Politiet ved nu med sikkerhed, hvem de tre skudofre fra tirsdagens episode er. De to er døde.

Endnu en mand er død efter voldsom skudepisode tirsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

Endnu en mand er død efter voldsom skudepisode tirsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

To personer er døde og en tredje er indlagt efter et voldsomt skyderi fandt sted tirsdag aften på Nørre Allé i Kalundborg. Onsdag morgen fik Newsbreak.dk at vide, at der formentlig var tale om yngre mænd, der ikke er lokale.

Det bekræftes onsdag formiddag i en pressemeddelelse fra Midt- og Vestsjællands Politi. Specifikt står der “De tre skudofre er identificeret, og der er tale om tre unge mænd først i 20´erne fra Københavnsområdet, som alle er kendt af politiet”.

Newsbreak.dk fik tidligere onsdag bekræftet af politikredsen, at der ikke er nogle anholdte i sagen. Politiet arbejder benhårdt på at undersøge, hvad de tre skudofre lavede i Kalundborg – og hvad motivet til det voldsomme skyderi er. Foruden det åbenlyse; at finde gerningsmand eller -mænd.

tekniske undersøgelser

Politiet er også onsdag til stede i Kalundborg, hvor der foregår tekniske undersøgelser og søgning med hunde. Der vil være politi at se omkring Nørre Allé, hvor skyderiet er sket i nærheden af en Meny-butik samt ved Eskebjergvej, hvor en bil blev brændt af kort efter anmeldelsen om skyderiet.

– Skyderi i det offentlige rum er helt uacceptabelt, og vi sætter alle kræfter ind på at opklare denne alvorlige forbrydelse. Samtidig ligger det os meget på sinde at genoprette trygheden for borgerne i Kalundborg, siger fungerende politidirektør Lene Sørensen.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelse tirsdag klokken 18.12 og rykkede massivt ud til Nørre Allé. Her blev der iværksat en omfattende efterforskningsindsats, der omfattede tekniske undersøgelser, der varede natten over.

Newsbreak.dk. har desuden modtaget billeder af en udenlandsk indregistreret Audi, der holder parkeret et sted i Kalundborg – bag en afspærring med politiets minestrimmel. Onsdag har politiet også sikret hjulspor fra en vigeplads på Lerchenfeldvej. Det er dog ikke bekræftet, at disse to forhold hænger sammen med skudsagen.

Politiet har sikret spor fra en vigeplads på Lerchenfeldvej i Kalundborg.  Foto: Local Eyes

Politiet har sikret spor fra en vigeplads på Lerchenfeldvej i Kalundborg. Foto: Local Eyes

Del din kommentar