Skip to main content

Ny Britney Spears-dokumentar på vej

Den britiske TV-station BBC er klar men en ny dokumentar om den verdenskendte stjerne. Senere i foråret bliver den sendt

Verdensstjernen har kæmpet mod farens kontrol siden 2008. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Verdensstjernen har kæmpet mod farens kontrol siden 2008. REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

Forargelse, undskyldninger fra kendte og opbakning er blot et udsnit af det efterspil dokumentaren Framing Britney Spears efterlod sig.

Nu er der en ny dokumentar på vej, som tager udgangspunkt i popsangerindens økonomiske forhold, og hendes fars rolle i hendes liv. Det skriver mediet Independent.

Britney Spears må nemlig ikke styre sin egne økonomi, da en amerikansk domstol har besluttet, at hun ikke er psykisk i stand til at tage vare på den opgave.

Sidste efterår forsøgte hun at komme fri af farens kontrol, men retten besluttede, at han forsat skulle være formynder for sin datter.

Online-bevægelse

Det er den prisvindende britiske journalist Mobeen Azhar, der står bag den nye dokumentar. Her fokusere han på online-bevægelsen #FreeBritney, som opstod efter den første dokumentar.

Ifølge BBC tager historien udgangspunkt i en retssag, hvor dokumentaristen står midt i en kamp mellem farens advokater og passionerede fans bag bevægelsen.

– Jeg tog til Los Angeles for at finde sandheden om, hvordan Britney Spears, en af planetens største popstjerne, er endt i et formynderskab, siger dokumentarist Mobeen Azhar til BBC.

Del din kommentar