Skip to main content

Onanerede i metroen – efterlyst

Manden har tilsyneladende forulempet flere kvinder

Arkivfoto.

Arkivfoto.

OPDATERING 11. FEBRUAR: Manden har meldt sig selv, oplyser Københavns Politi. Billeder er derfor fjernet.

En ung mand, der tilsyneladende har forulempet flere kvinder i metroen og ved en S-togsstation, efterlyses af Københavns Politi.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at manden i tre tilfælde har forulempet kvinder, der befandt sig alene i tog og på stationer.

En af gangene onanerede han, skriver politiet:

“Manden henvender sig til en ung kvinde, der befinder sig alene på en tog- eller metrostation. Han spørger om hjælp til at finde vej, og mens kvinderne svarer, stiller han sig meget tæt op ad dem. I et tilfælde begynder han at onanere, i de to andre tilfælde blotter han sig.”

Episoderne fandt sted henholdsvis 26. december 2020 klokken 01.45 på Langgade S-togstation samt 23. januar klokken 01.35 i metroen mellem Skjolds Plads og Nuuks Plads og igen 01.50 på Nuuks Plads metrostation.

Signalement

Den efterlyste beskrives som:

  • Mand, 18-25 år
  • Ikke etnisk dansk
  • 170-175 cm høj, spinkel af bygning
  • Mellemlangt, sort hår
  • Taler dansk med accent
  • På gerningstidspunkterne var han iført en lang, mørkeblå dunjakke med hætte, mørke træningsbukser, sorte Adidas-sko med hvide striber og et guld-/sølvarmbåndsur på venstre håndled.

Københavns Politi vil gerne høre fra borgere, der kan genkende den mistænkte – men også fra flere kvinder, der måtte have oplevet den samme type blufærdighedskrænkelser, som endnu ikke er meldt til politiet.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Del din kommentar