Skip to main content

Overblik: Dette genåbner torsdag

Fra torsdag kan man igen gå i fitnesscenter og biografen, ligesom alle børn kan vende tilbage til skolen

Torsdag er der igen mulighed for at løfte jern på landets fitnesscentre. Det sker mod fremvisning af coronapas. (Arkivfoto). Foto: Ina Fassbender/AFP

Torsdag er der igen mulighed for at løfte jern på landets fitnesscentre. Det sker mod fremvisning af coronapas. (Arkivfoto). Foto: Ina Fassbender/AFP

Indendørs idræt og fitnesscentre må fra torsdag genåbne for personer over 18 år mod fremvisning af coronapas.

Indendørs idræt genåbnes ifølge for personer over 18 år med krav om coronapas samt et forsamlingsloft, “der følger det indendørs forsamlingsforbud”.

Det vil sige et loft på 25 personer.

Det  understreges, at der kun åbnes for “ikke-kontakt-sport” for personer mellem 18 og 70 år.

For børn og unge under 18 år samt for personer over 70 år åbnes der imidlertid for al indendørs idræt fra torsdag – herunder også idræt, der ikke er i organiseret regi.

Forsamlingsloftet for idræt for personer over 70 år hæves ligeledes fra 10 til 25 personer, så det følger det indendørs forsamlingsforbud.

Kravet om coronapas vil gælde, uanset hvor mange der deltager i idrætsaktiviteten.

Fitnesscentre kan genåbne

Fra torsdag genåbnes ligeledes fitnesscentre, herunder fitnesscentre på hoteller. Også her skal gæster kunne fremvise et coronapas.

Der vil samtidig være et krav om, at fitnesscentrene skal være bemandede i åbningstiden. Det sker med henblik på at sikre den fornødne kontrol med coronapas og overholdelse af smitteforebyggende tiltag, herunder afspritning.

Del din kommentar