Skip to main content

P-firma bestrider kvindes voldsforklaring

Hos KbhPark har man en noget anden udlægning af sag, hvor kvinde siger, hun er blevet overfaldet af en parkeringsvagt.

KbhPark vil ikke høre tale om kvindens forklaring. Foto: Scanpix

KbhPark vil ikke høre tale om kvindens forklaring. Foto: Scanpix

Hos parkeringsfirmaet KbhPark vil man ikke høre tale om, at en parkeringsvagt skulle have overfaldet nogen kvinde, sådan som en 45-årig kvinde ellers har anmeldt det til politiet efter en episode søndag foran Netto på Højengen i Kokkedal.

Det meddeler en repræsentant fra administrationen i KbhPark, der ikke tilkendegiver sig med navn, til Newsbreak.dk. Vedkommende lægger tydelig vægt på, at kvindens forklaring er helt hen i vejret. Politiet har endnu ikke uddelt sagen til en efterforsker og har således ikke været i kontakt med firma eller parkeringsvagt.

Miseren skyldes en anmeldelse fra en 45-årig kvinde, der søndag fik en parkeringsafgift af en p-vagt på parkeringspladsen foran den pågældende Netto-forretning. Den var hun tydeligt utilfreds med og indledte ifølge sin egen forklaring en diskussion med parkeringsvagten.

Det udviklede sig ifølge politiets rapport således, at kvinden blev skubbet og flået på armen af en parkeringsvagt fra firmaet KbhPark. Han blev således efterlyst i politiets døgnrapport mandag, og tirsdag oplyste Nordsjællands Politi så, at manden endnu ikke havde været i kontakt med politiet.

Newsbreak.dk er nu lykkedes med at indhente kommentar fra parkeringsfirmaet, der er hyret til at holde styr på pladsen foran blandt andre Netto, og her er forklaringen altså, at kvindens anmeldelse beror på en utilstrækkelig beskrivelse af begivenhederne.

– Vi har et vidne på, at det forholder sig omvendt, at det er kvinden, der har overfaldet p-vagten, det kan du citere administrationen i KbhPark for, lyder det over telefonen. Således gjort.

Så du episoden, eller ved du, hvem parkeringsvagten er, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefonnummer 114.

Del din kommentar