Skip to main content

Politiet efterforsker hærværk mod politiet

Politiet søger vidner i sagen

Politiet er på sagen. Genrefoto: Elo Christoffersen.

Politiet er på sagen. Genrefoto: Elo Christoffersen.

Onsdag kunne Nordjyllands Politi annoncere, at man den 1. marts slår dørene op for en nyindrettet nærstation på Grønlands Torv 1. Torsdag meddeler politiet, at der er udøvet hærværk mod den nye nærstation.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at hærværket formentlig er begået om aftenen mellem klokken 19.00 og 21.30. I forbindelse med hærværket har en eller flere ukendte gerningspersoner med sten knust et vindue og forsøgt at knuse flere andre vinduer på bygningen.

Vidner søges

Sagen efterforskes, og i den forbindelse søger man vidner.

– Hvis man har været i området i går aftes omkring gerningstidspunktet og har set noget mistænkeligt, så bedes man ringe til politiet, siger vicepolitiinspektør Lasse Kragh i pressemeddelelsen.

Åbner 1. marts

Den nye politistation åbner efter planen den 1. marts 2021. Til den tid vil borgere tirsdage fra 10.00 til 13.00 og torsdage fra 14.00 til 17.00 kunne blive betjent på stationen.

Borgmester for Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen, har tidligere fortalt, at han er glad for, at den nye nærpolitistation er på vej.

– Når borgere og politi ser hinanden i dagligdagen, kan de lettere samarbejde og få løst problemer i lokalområdet, inden de vokser sig store, sagde Thomas Kastrup-Larsen i en pressemeddelelse udsendt af politiet onsdag.

Del din kommentar