Politiet efterlyser person med ild i tøjet

Vidner kan kontakte politiet på 114

Natten til tirsdag udbrød der brand i en Bandidos-rockerborg i Helsingør. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA STEDET. Foto: Local Eyes.
Natten til tirsdag udbrød der brand i en Bandidos-rockerborg i Helsingør. KLIK FOR FLERE BILLEDER FRA STEDET. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

Nordsjællands Politi søger efter borgere, der har kendskab til nogen, der for nyligt har pådraget sig fald- eller brandskader. Det oplyser politikredsen på Twitter.

Efterlysningen sker efter, at der tirsdag den 26. januar udbrød brand i ejendom ejet af rockergruppen Bandidos på Stubbedamsvej i Helsingør.

Mistænkeligt

Ekstra Bladet omtalte branden tidligt tirsdag morgen. Her forlød det, at alarmen indløb kort før 01.00, og at både politi og brandvæsen rykkede ud til stedet.

– Brandårsagen er som sagt ukendt, men under omstændighederne er branden mistænkelig nok til, at vi har valgt at få det undersøgt ved hjælp af teknikere, sagde vagtchef ved Nordsjællands Politi, Jakob Tofte, til Ekstra Bladet.

Efterlyser

Politiet oplyser på Twitter, at man på video- og billedmateriale fra stedet angiveligt kan se en gerningsmand med ild i tøjet, der springer eller falder fra det værksted, der udbrød brand i.

Det er den person, politiet prøver at lokalisere, og kan man hjælpe politiet i sagen, kan man kontakte dem på 1-1-4.

Powered by Labrador CMS