Skip to main content

Politiet efterlyste bamsestol-tyve: Så skete dette

En opmærksom borger er nu skyld i, at en dyr lampe og en bamsestol igen er kommet tilbage til rette ejer.

En opmærksom borger fik politiet på sporet af både indbrudstyve og stjålne designervarer. Foto: Colourbox.

En opmærksom borger fik politiet på sporet af både indbrudstyve og stjålne designervarer. Foto: Colourbox.

31. juli efterlyste Fyns Politi – med billeder – to indbrudstyve, der natten til netop den 31. havde forsynet sig med en ‘Snowball’-PH-lampe og en såkaldt Bamsestol fra en adresse i det sydvestlige Odense.

Den efterlysning har vist sig at have båret frugt.

Det oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen var det en opmærksom borger, der ledte politiet på sporet.

– Efter at medierne bragte billederne fra indbruddet i Odense, hvor to personer stjæler en Bamsestol og en PH-lampe, så fik vi en henvendelse fra en borger, som havde gjort en lidt speciel iagttagelse. Borgeren bor et helt andet sted i Odense, men da han læser om indbruddet i pressen kommer han i tanke om, at han den morgen, hvor indbruddet er sket om natten, ser en Bamsestol og en PH-lampe blive læsset af en mindre varebil og ind i en bagbutik i en bygning, som ikke lige lignede et sted, hvor den slags designer-ting normalt ville findes, oplyser Finn Allan Wegner, politikommissær fra Fyns Politis indbrudsgruppe.

Fyns Politi ransager kort efter adressen, hvor tingene var blevet set sat af, og det fører til fundet af både lænestol og lampe, som nu er leveret tilbage til rette ejer.

Men det stopper ikke der.

Tre anholdte

Samtidig med at man finder de stjålne genstande anholder Fyns Politi tre personer, som menes at have relation til indbruddet, og man finder en ydermere en “Svane”-stol-kopi og lampe, som nu skal undersøges yderligere.

– Det er altid en god dag, når vi hurtigt kan genforene borgerne med deres stjålne ejendele. Og derfor er vi også rigtig glade for, at pressen bringer billederne og historien om indbruddet, for ellers havde vi måske aldrig hørt fra den opmærksomme borger, siger Finn Allan Wegner – og tilføjer, at når vi så også kan fange et par indbrudstyve samtidigt, så er det jo rigtig godt.

Del din kommentar