Skip to main content

Politiet kaldt til to dødsfald på tre kvarter

Hals i Nordjylland har været godt besøgt af politi mandag - desværre på en tragisk baggrund.

En helikopter blev tilkaldt, men i begge tilfælde døde mændene. Arkiv: Scanpix

En helikopter blev tilkaldt, men i begge tilfælde døde mændene. Arkiv: Scanpix

Ifølge Nordjyske.dk har der været ganske travlt for Nordjyllands Politi i byen Hals mandag. To gange på bare tre kvarter blev politi og lægefagligt mandskab kaldt ud til dødsfald, skriver avisen. Over for Newsbreak.dk bekræftes oplysningerne af Nordjyllands Politi.

Den første alarm kom klokken 10.26, da vidner opdagede en mand ligge livløs ved siden af sin knallert på Aalborgvej i Hals, der blandt andet er kendt for Hals Skanse. Der blev tilkaldt ambulance og læge, men den 79-årige mands liv stod ifølge politiet ikke til at redde.

Newsbreak.dk får at vide, at det tyder på, manden er faldet om som følge af et hjertetilfælde. I hvert fald er der intet, der tyder på noget kriminelt.

Samme gør sig gældende for en episode, der udspillede sig omkring klokken 11.08 på stranden ved et sommerhusområde – dem er der mange af på de kanter – nær Lindeparken. Her så et vidne en mand falde pludseligt om på stranden.

En lægehelikopter og en ambulance blev tilkaldt, men denne mands liv kunne trods livgivende førstehjælp heller ikke reddes. Det tyder også umiddelbart på, at der her er tale om et hjertetilfælde. Politiet kan ikke oplyse mandens alder.

I begge episoder er de pårørende underrettet. Den eneste grund til, at politiet udtaler sig om sagerne er, at de er sket i offentligt rum.

Del din kommentar