Skip to main content

Prins dræbt i ulykke

Den 55-årige tyske prins blev søndag dræbt i en tragisk ulykke.

Prins Otto er død i en ulykke. foto: Scanpix

Prins Otto er død i en ulykke. foto: Scanpix

Den 55-årige tyske prins Otto er blevet dræbt i en tragisk ulykke søndag, skriver flere medier. Tyske Bild var først med historien. Af den tyske avis fremgår det, at den fartglade prins umiddelbart var involveret i en soloulykke.

Prins Otto var en kendt forretningsmand i den tyske delstat Bayern. Han ejede blandt andet flere McDonald’s-restauranter i storbyen Ingolstadt. Hans ansatte begræder ifølge Bild den royale chefs død og hylder hans engagement.

Den dræbte var søn af William fra Hesse-Philippsthal-Barchfeld. Et tysk dynasti med rødder i det 17. århundrede. Langt ude var Prins Otto også i tronfølgen til den britiske trone, skriver Daily Mail.

Slynget af

I en politirapport fra stedet fremgår det, at prinsen blev dræbt, da han blev slynget af sin motorcykel. Den kom – efterfølgende en overhaling – i voldsom slinger, og prinsen ramte ind i autoværnet på vejen nær Bodensee.

Han kørte på en motorcykel af mærket Ducati. Prinsen ejede flere sportsvogne og motorcykler og var kendt som fartglad. I 2010 blev han ifølge Express idømt ni måneders køreforbud som følge af en voldsom hastighedsovertrædelse.

Prins Otto efterlader sig fire børn. Prins Max, prinsesse Elena, prins Moritz og prins Leopold.

Del din kommentar