Skip to main content

Rema 1000 lukkes i flere uger

Undersøger nu, om kunder har været udsat for sundhedsfare.

Rema 1000-forretning lukket på grund af fugt- og skimmelsvampskade. Arkivfoto: Elo Christoffersen/Newsbreak.dk

Rema 1000-forretning lukket på grund af fugt- og skimmelsvampskade. Arkivfoto: Elo Christoffersen/Newsbreak.dk

Rema 1000 på Vesterbro Torv i Aarhus får ikke mulighed for umiddelbart at lukrere på den kåring, der tilfaldt varemærket tirsdag. Ifølge en undersøgelse fra Yougov, som Newsbreak omtalte tirsdag, er Rema 1000 det brand, danskerne agter højest.

Det kan du læse mere om her: “Danskernes 10 favorit-brands

For afdelingen på det trafikerede torv i Aarhus er der dog problemer med en parkeringsplads, der altid har ligger ovenpå butikken. Der trænger simpelthen vand ned i Rema-forretningen, skriver butikken selv på sin Facebook-profil.

Som butikken selv skriver, er der fundet fugtskader og skimmelsvamp. Den slags er sundhedsskadeligt, og til TV2 Østjylland giver kædens kommunikationschef Jonas Schrøder en dyster melding, hvad angår butikkens nære fremtid.

– De har sagt til os, at det er slemt. Der skal laves noget derinde, og det er ikke noget, man skal gå rundt i, siger Jonas Schrøder. Han forventer derfor, at butikken vil være lukket i flere uger, mens håndværkerne får bugt med problemerne.

Arbejdet er ikke sat i gang endnu, fordi udlejer af lokalerne skal udarbejde en rapport. Desuden er Fødevarestyrelsen rutinemæssigt i gang med at undersøge, om ansatte eller kunder har været eksponeret for sundhedsskade i forretningen.

Del din kommentar