Rystet af tre eksplosioner

Politiet er på sagen

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Tre eksplosioner har natten til torsdag rystet den sydlige del af den svenske by Malmø.

Expressen skriver, at alarmen lød første gang klokken cirka 02.45. Flere borgere meldte om et højt brag og ødelagte vinduer, efter at en eksplosion havde ramt en bygning.

Politiet og nationale bomberyddere har været på stedet for at foretage undersøgelser, og en person er kørt på hospitalet til observation. Det er uvist, om vedkommende er kommet noget til i forbindelse med selve eksplosionen.

Kaos

Expressen skriver, at der gik et kvarter, før den næste eksplosion rystede en trappeopgang

Politiet meldte om efterfølgende kaos og ødelagte døre, og en bygning blev evakueret. Beboerne får først lov til at vende tilbage, når bygningen er blevet undersøgt.

Bil beskadiget

Der gik endnu et kvarter, hvor en eksplosion gik ud over en købmand. Eksplosionen gik også ud over en bil, skriver Epressen.

Expressen skriver, at alle tre områder var afspærret klokken 07.45 torsdag morgen, og at politiet nu er ved at undersøge, hvad der er op og ned i de forskellige sager.

Hos svensk politi udelukker man ikke, at sagerne har noget med hinanden at gøre. Expressen skriver, at de tre eksplosioner skete i et relativt lille geografisk område.

– Men hver hændelse undersøges separat, siger Patric Fors fra svensk politi til Expressen.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS