Skip to main content

Sag om p-vold vendt på hovedet

Parkeringsfirma mener, at kvinde har fået oplevelsen helt galt i halsen. Derfor er hun blevet meldt til politiet. Ren kontra.

Politiet er blevet blandet ind i en sag mellem en kvinde og en p-vagt, der begge siger, at de er blevet slået af modparten. Arkivfoto: Scanpix

Politiet er blevet blandet ind i en sag mellem en kvinde og en p-vagt, der begge siger, at de er blevet slået af modparten. Arkivfoto: Scanpix

En 45-årig kvinde fra Nordsjælland er blevet meldt til politiet for vold mod en parkeringsvagt, bekræfter Nordsjællands Politi overfor Newsbreak.dk onsdag formiddag. Kvinden anmeldte selv p-vagten i weekenden, fordi hun mente, at han udsatte hende for vold.

Der er ikke den store strid om hvor og hvornår, episoden fandt sted. Den udspillede sig søndag ved 11-tiden foran Netto på Højengen i Kokkedal. Den 45-årige kvinde havde fået en parkeringsafgift, som hun tilsyneladende ikke var tilfreds med.

Her fra er der så ikke den store enighed. For kvinden kontaktede Nordsjællands Politi klokken 13.41 selv samme søndag og fortalte, som Newsbreak.dk skrev tirsdag, at hun var blevet slået og skubbet af parkeringsvagten, der blev efterlyst i offentligheden.

Nordsjællands Politi oplyste tirsdag til Newsbreak.dk, at der ikke havde været kontakt med den pågældende parkeringsvagt endnu. “Sagen afventer en ledig efterforsker, og indtil videre er manden altså endnu efterlyst”, fik vi at vide.

Vidne så det hele

Samme dag lykkedes det os dog at finde frem til en repræsentant fra det pågældende firma, der i korte vendinger gjorde store indsigelser mod den forklaring, kvinden var kommet med.

– Vi har et vidne på, at det forholder sig omvendt, at det er kvinden, der har overfaldet p-vagten, det kan du citere administrationen i KbhPark for, lød det over telefonen. Kort efter adviserede firmaet os om, at det egentlig var vagtens plan at lade episoden passere, men på grund af situationen ville firmaet nu anmelde kvinden.

Den anmeldelse er nu kommet til Nordsjællands Politi, bekræfter politiet, der kort opsummerer, at vagten har fortalt, han blev slået fire-fem gange og skubbet af kvinden, der var blevet hidsig over at have fået en parkeringsafgift foran Netto.

Ifølge KbhPark er politiet bekendt med omtalte vidnes identitet.

Del din kommentar