Skip to main content

Sigtes for drab på sportsstjernes datter

Politiet mener, at den 19-årige blev kidnappet og siden skudt og dræbt.

Ibraheem Yazeed er sigtet for kidnapning og drab. Foto: Splash News/Scanpix
Ibraheem Yazeed er sigtet for kidnapning og drab. Foto: Splash News/Scanpix
Den 19-årige Aniah Blanchard, datter af UFC-kæmperen Walt Harris, er død. Arkivfoto: Scanpix.
Den 19-årige Aniah Blanchard, datter af UFC-kæmperen Walt Harris, er død. Arkivfoto: Scanpix.

30-årige Ibraheem Yazeed bliver sigtet for drabet på 19-årige Aniah Blanchard. Det skriver CNN.

Aniah Blanchard var datter af MMA-kæmperen Walt Harris. Hun forsvandt mellem 23. og 24. oktober, og hun blev hurtigt efterlyst af familien.

Artiklen fortsætter under videoen 

Den unge universitetsstuderende blev fundet død 25. november. Det skete efter en omfattende efterforskning, der spredte sig ud over flere stater fra udgangspunktet, byen Auburn i staten Alabama i USA.

Aniah Blanchard blev fundet død 400 kilometer fra Auburn. Politiets teori er, at hun blev kidnappet i Auburn, og CNN skriver, at Ibraheem Yazeed er sagens hovedmistænkte.

– Vi mener, at han var eneansvarlig for at kidnappe Aniah. Han er eneansvarlig for drabet på hende, siger Brandon Hughes, sagens anklager, til CNN.

Ibraheem Yazeed blev oprindeligt sigtet for at have kidnappet Aniah Blanchard, men nyt i sagen er altså, at den sigtelse nu er opgraderet til at handle om drab.

CNN skriver, at Aniah Blanchard blev skudt og dræbt, og det er obduktionen af hende, der har ført til, at Ibraheem Yazeed nu bliver sigtet for drab.

Vidne hjalp politiet

Aniah Blanchards bil blev fundet godt 90 kilometer fra Auburn, hvor Aniah sidst var set. I bilen fandt politiet så meget blod, at man tidligt i efterforskningen havde en idé om, at man efterforskede en drabssag.

Ifølge USA Today blev Ibraheem Yazeed identificeret af et vidne.

– Vidnet havde set ham tvinge Blanchard ind i en bil mod hendes vilje, lød det fra myndighederne tidligere i efterforskningen, ifølge USA Today.

Det er uvist, om den sigtede og den dræbte kendte hinanden på forhånd. Det er derfor også uvist, hvad motivet bag kidnapningen og drabet kan have været.

Ibraheem Yazeed er ikke den eneste, der er anholdt i sagen. I alt har tre mænd været anholdt og sigtet for deres rolle i sagen om drabet på Aniah Blanchard. Det er uvist, om politiet fastholder sigtelserne mod de to andre mænd nu, man har valgt at sigte Ibraheem Yazeed for alene at have kidnappet og dræbt Aniah Blanchard.

Del din kommentar