Skip to main content

Skider i andres biler og går igen

Politiet er på sagen

Det er uvist, om der er tale om én eller flere besørgende. Genrefoto: Scanpix.

Det er uvist, om der er tale om én eller flere besørgende. Genrefoto: Scanpix.

Politiet i den amerikanske by Warren, nord for Detroit, har fået en ildelugtende sag på halsen.

Her leder politiet efter en person (eller flere),  der mindst to gange har skidt i kundebiler hos lokale autoværksteder. Det skriver Detroit Free Press.

Var klar med servietter

Chris Phillips er manager for det ene af de to autoværksteder, manden har været forbi. Han fortæller, ifølge Detroit Free Press, at de ansatte opdagede mandens efterladenskaber i en bil i november.

På overvågningsbilleder fra stedet kunne de ansatte se, at manden var klar med servietter, før han åbnede døren til en parkeret bil og lagde en lort, før han gik igen. Historien melder intet om, hvorfor bilen stod ulåst.

På spil igen

Den 3. februar var den gal igen, Detroit Free Press skriver, at et andet autoværksted fik besøg, og at det denne gang gik ud over en bil, der ikke kunne låses.

En ansat opdagede sidenhen lorten i bilen, der til alt held kunne fjernes relativt let, grundet frostgrader. Bilen blev efterfølgende rengjort grundigt på autoværkstedets regning.

Det er uvist, om der er tale om eller flere gerningsmænd, men Detroit Free Press skriver, at politiet er på sagen, og at et tredje autoværksted tilbage i oktober også havde besøg af en mand, der efterlod en lort, denne gang i en kasse, der siden blev fundet på en hylde.

Del din kommentar