Skip to main content

Skudoffer død på hospitalet

Endnu en person er død efter skudepisode i Kalundborg tirsdag.

Endnu en mand er død efter voldsom skudepisode tirsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

Endnu en mand er død efter voldsom skudepisode tirsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk

En yngre mand, indlagt på sygehus efter en voldsom skudepisode tirsdag aften i Kalundborg, er død i løbet af natten. Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi for Newsbreak.dk onsdag morgen, og dermed er i alt to personer døde.

Den tredje person, der ligeledes blev ramt af skud, er indlagt, og hans tilstand er stabil. En ung mand døde på stedet kort efter det voldsomme skyderi, der fandt sted ud for et Meny-supermarked på Nørre Allé i Kalundborg.

Politiet oplyser onsdag, at der endnu ikke kan oplyses noget om de tre mænds identitet, men det formodes dog, at de ikke er lokale. Hvad det baseres på, kan Newsbreak.dk ikke få oplyst.

Midt- og Vestsjællands Politi modtog anmeldelse tirsdag klokken 18.12 og rykkede massivt ud til Nørre Allé. Her blev der er iværksat en omfattende efterforskningsindsats, der omfattede tekniske undersøgelser, der varede natten over.

Ingen anholdt

Tirsdag fik Newsbreak.dk ad flere omgang i løbet af aftenen at vide, at ingen personer var anholdt i forbindelse med sagen. Det er stadig tilfældet kort før klokken otte onsdag morgen, får vi at vide. Politiet søger intensivt – også efter vidner.

Kort tid efter skuddrabet modtog politiet klokken 18.26 en anmeldelse om en brændende bil på Eskebjergvej i Kalundborg. Det er en hændelse, der er en del af politiets efterforskning, men det kan ikke entydigt siges at hænge sammen.

Newsbreak.dk har desuden modtaget billeder af en udenlandsk indregistreret Audi, der holder parkeret et sted i Kalundborg – bag en afspærring med politiets minestrimmel.

Politiet holder øje med en udenlandsk indregistreret Audi i Kalundborg. Det er uvist, om den er relevant for sagen. Foto: Presse-fotos.dk

Politiet holder øje med en udenlandsk indregistreret Audi i Kalundborg. Det er uvist, om den er relevant for sagen. Foto: Presse-fotos.dk

Vidner, der har oplevet skudepisode, bilbrand eller noget mistænkeligt på de to steder inden episoderne, bør kontakte politiet på telefonnummer 114. Alle oplysninger kan vise sig at være interessante lyder meldingen fra pressekontoret onsdag morgen.

Midt- og Vestsjællands Politi vil onsdag være til stede i området med den mobile politistation fra klokken 10.00.

Del din kommentar