Slagsmål: Mand dræbt af knivstik

Lørdag aften har der været drama i nordsjællandske Nivå.

Udgivet Opdateret

En 55-årig mand er død efter et voldsomt slagsmål, der involverede knivstik, som lørdag udspillede sig på Niverød Kongevej i Nivå. Newsbreak.dk beskrev allerede sagen lørdag aften, men da var det særdeles småt med oplysninger – og svært at få politiet i tale.

Ifølge Ritzau er en 30-årig mand også såret i forbindelse med slagsmålet. Hans tilstand var kritisk, men den er søndag morgen stabil. Han er på hospitalet. Anmeldelsen om slagsmålet kom klokken 17.38.

Det fik politiet til at rykke massivt ud til området, der blandt andet består af en række villaer og en tankstation. Politiet fandt de to tilskadekomne, der blev kørt til hospitalet. Den 55-årige døde kort efter ankomsten hertil.

Tre personer – mænd på henholdsvis 19, 24 og 54 år – er anholdt og sigtet for forsøg på manddrab, oplyser politiet søndag morgen. Vagtchef Daniel Cunneely kan til Newsbreak.dk ikke sige, hvorfor ingen er sigtet for drab.

– Jeg må henvise til efterforskningslederen senere på dagen, men jeg kan sige, at der ikke umiddelbart er nogen på fri fod, får vi at vide.

Politiet mener ikke, der er tale om en banderelateret episode, men holder alle døre åbne. Det er endnu uklart, hvad udløste slagsmålet. De anholdte skal stilles for en dommer i et grundlovsforhør senere søndag.

Powered by Labrador CMS