Skip to main content

Slagter må kalde tilbage: -Vi beklager

Grillpølser kaldes tilbage sammen med rullepølser

Slagteren er nødt til at tilbagekalde rullepølse og grillpølse. Pølsen på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Arkivfoto: Scanpix

Slagteren er nødt til at tilbagekalde rullepølse og grillpølse. Pølsen på billedet har ikke noget med sagen at gøre. Arkivfoto: Scanpix

På grund af en fejl må vestjysk slagter nu kalde pålæg tilbage i tillæg til tidligere tilbagekaldte grillpølser. Det skriver slagteren i en pressemeddelelse.

Slagter Kirkeby i Skjern beklager i pressemeddelelsen, at det er nødvendigt med en tilbagekaldelse, der er udsendt tirsdag eftermiddag. Her fremgår det, at det denne gang er galt fat med rullepølse.

Pølsen er solgt stykvis i skiver og som en del af pakker med pålæg, skriver slagteren. Ironisk nok fejler produktet slet ikke noget.

Rullepølserne er solgt flere steder i det vestjyske, og har du købt pølse-pakker er du velkommen til at levere det tilbage og vil få dine penge retur.

Produktet er solgt hos:

Slagter Kirkeby, Søndergade 2, 6900 Skjern
Kloster, Klostervej 70, 6950 Ringkøbing
Houvig, Houvig Klitvej 51, 6950 Ringkøbing
Velling, Rydbjergvej 2, 6950 Ringkøbing
Stauning, Kirkebyvej 46A, 6900 Skjern
Borris, Borgergade 13, 6900 Skjern
Astrup, Højevej 25B, 6900 Skjern
Ådum, Bindesbølvej 1, 6950 Skjern
Fjelstervang, Langgade 3, 6933 Kibæk
Skarrild, Hovedgaden 47, 6933 Kibæk

“Vi beklager meget denne etiketfejl. Vi retter hurtigst muligt op på fejlen igen”, skriver slagteren.

Det er nemlig etiketten, den er gal med. Af den fremgår det slet ikke, at der er brugt gul sennepsmel til at lave rullepølsen. Den slags er et såkaldt allergen, og derfor er det vigtigt, at allergikere kan læse på etiketten, at de skal holde sig fra den.

Fødevarestyrelsen følger op og minder om, at Slagter Kirkeby også fra egen butik har solgt en grillpølse med et allergen, der ikke fremgår tydeligt. Her er der tale om produktet “Italienske griller”. Det er grillpølser, der indeholder krydderierne gul sennepsmel samt selleri. Begge er allergener og ingen af dem fremgår af pakningen.

Del din kommentar