Skip to main content

Smadrede elev i hovedet med bordben

En 17-årig dreng delte mandag eftermiddag slag ud til en 16-årig 10. klasses elev.

En 17-årig blev anholdt, da han havde slået en 16-årig elev i hovedet med et bordben. Foto: Genre

En 17-årig blev anholdt, da han havde slået en 16-årig elev i hovedet med et bordben. Foto: Genre

Det var ikke ligefrem en stille og rolig skoledag for en 16-årig elev på et 10-klassescenter i Roskilde mandag.

For klokken 09.23 blev politiet tilkaldt, da en ung mand havde slået den 16-årige elev i hovedet med, hvad der synede af at være et bat.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Slog elev

Da politiet ankom få minutter efter tilkaldelsen, blev de mødt af at en tidligere elev – en 17-årig dreng fra Roskilde – blev tilbageholdt og holdt fast af personale på skolen.

Den 17-årige blev derefter anholdt.

Forinden havde han opsøgt den 16-årige elev i et undervisningslokale, fordi han mente, at han have et privat udestående med den 16-årige.

Med et medbragt bat, der ifølge SN.dk, der har overværet grundlovsforhøret af den 17-årige, mere var et bordben, smadrede han den 16-årige i hovedet foran en masse andre elever.

Lærere og elever kom tililende og forsøgte at få den 17-årige ud af lokalet. I den forbindelse viste han en kniv, som han havde med og truede dem på livet verbalt.

Derefter flygtede den 17-årig til en anden etage, hvor han blev overmandet.

Den 16-årige fik en flænge i hovedet af slaget og fik behandling af ambulancepersonalet på stedet. Ligesom at han også blev behandlet på skadestuen.

Truede fodboldspillere

Den 17-årige blev kørt på politistationen i Roskilde efter hændelsen.

Han er blevet sigtet for grov vold, trusler på livet og for besiddelse af en ulovlig kniv, efter afhøring som de sociale myndigheder overværede.

Den 17-årige blev i politiets varetægt, da han tirsdag morgen blev fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Han er i forvejen sigtet for trusler på livet, da han i oktober måned truede nogle fodboldspillere på livet med en pistollignende genstand ved en sportsplads i Vipperød.

Tirsdag har den klasse, der oplevede overfaldet på den 16-årige elev, fået besøg af politiet, der af tryghedsskabende årsager talte om hændelsen med eleverne.

Del din kommentar