Skip to main content

Stjerne afhørt efter kollegas død

Sagen er en del af et større hele.

Deepika Padukone er blevet afhørt af politiet. Foto: Scanpix/Niharika Kulkarni

Deepika Padukone er blevet afhørt af politiet. Foto: Scanpix/Niharika Kulkarni

Bollywood-stjernen Deepika Padukone er blevet udspurgt af indisk politi i forbindelse med en kollegas død. Det skriver BBC.

Sushant Singh Rajput blev fundet død i sit hjem i Mumbai den 14. juni, og siden blev hans kæreste anholdt, mistænkt for at købe narkotika for ham, hvilket hun nægter.

Efterforskningen i sagen er siden blevet udvidet til at omfatte flere skuespillere, herunder altså Deepika Padukone. BBC skriver, at ingen af de afhørte er sigtet for noget.

Dødsfald efterforsket

Det forlød tilbage i juni, at Sushant Singh Rajput havde taget sit eget liv, mens hans efterladte familie siden har anklaget hans kæreste, Rhea Chakraborty, for at være en medvirkende årsag til selvmordet. Også det nægter hun.

BBC skriver, at politiet undersøger sagen i to retninger. I den ene retning mistænker politiets narkotikaenhed Rhea Chakraborty, hendes bror og Rajputs tidligere husbestyrer for at hjælpe Singh Rajput med et hashmisbrug.

Ud af den efterforskning kører sagen også i anden retning, og ifølge BBC handler den om udbredt narkotikamisbrug i Bollywood.

Intet af det forklarer dog helt, ifølge BBC, hvorfor Deepika Padukone nu også er blevet afhørt.

Kritik

Politiet har taget udgangspunkt i Rajputs kommunikation med blandt andet kolleger, i deres efterforskning, men hvad Sing Rajput og Deepika Padukone har skrevet til hinanden, der får politiet til at udspørge Deepika Padukone, det er altså uvist.

Sagen bliver fortsat mere og mere omtalt, dels fordi politiet selv ikke melder meget ud, og dels fordi den involverer flere og flere kendte Bollywood-navne.

Filmstjernen Deepika Padukone ses her på den røde løber under Cannes festivalen i 2019. Foto: Scanpix/Regis Duvignau

Filmstjernen Deepika Padukone ses her på den røde løber under Cannes festivalen i 2019. Foto: Scanpix/Regis Duvignau

Omtalen af sagen handler dog ikke kun om narkotika, og politiets efterforskning af et dødsfald. Ifølge BBC bliver politiet kritiseret af offentligheden for at bruge uforholdsmæssigt meget tid på sagen, mens Indien fortsat er ramt af en covid-19-pandemi.

Del din kommentar