Skip to main content

Stjerne undskylder dette topløse foto

Se billedet: Stjerne undskylder topløst foto

Lili Reinhart underskylder for det topløse billede hun for nylig lagde på de sociale medier. Du kan se billedet i bunden af artiklen. Foto: Scanpix.

Lili Reinhart underskylder for det topløse billede hun for nylig lagde på de sociale medier. Du kan se billedet i bunden af artiklen. Foto: Scanpix.

Kan man tillade sig at poste et billede af sig selv siddende topløs på en strand og i teksten til billedet gøre opmærksom på en tragisk hændelse, hvor en ung kvinde, Breonna Taylor, blev dræbt af politiet i Louisville, USA? (Du kan se billedet nederst i artiklen).

Tydeligvis ikke.

I hvert fald er nettet i oprør over Riverdale-stjernen Lili Reinhart, der har gjort netop dette.

I sit oprindelige tweet skrev hun:

“Nu hvor min “sideboob” har fået jeres opmærksomhed, Breonna Taylors mordere er stadig ikke blevet anholdt. Forlang retfærdighed“, stod der under det topløse billede.

Men det er faldet mange brugere “for brystet” og kaldes upassende.

Og dén kritik har Lili Reinhart taget til sig. I et nyt tweet skriver hun nemlig:

Jeg kan godt indrømme, når jeg laver en fejl, og jeg lavede en fejl med mit opslag. Det var aldrig min mening at fornærme nogen, og jeg undskylder inderligt over for dem, der er blevet stødt“.

Bliver ved

Men nettet glemmer ikke.

For på trods af undskyldningen så er brugerne stadig rasende – som Twitter-brugeren Ashley, der har lagt dette op, hvor man også kan se Lili Reinharts oprindelige bryst-billede:

Del din kommentar