Skip to main content

Støjberg starter firma

Under en måned efter at Inger Støjberg har forladt Venstre for at blive løsgænger, har hun startet firma.

Inger Støjbergs firma er registreret som enkeltmandsvirksomhed. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Inger Støjbergs firma er registreret som enkeltmandsvirksomhed. (Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix)

Inger Støjberg, der tidligere i februar forlod Venstre, har startet virksomheden “Inger Støjberg – Til kamp for danske værdier”. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Der er tale om en enkeltmandsvirksomhed, der er tilmeldt inden for branchekoden “Public relations og kommunikation”.

– Ja, jeg har startet virksomheden “Inger Støjberg – Til kamp for danske værdier”, skriver Inger Støjberg til Finans.dk.

– Alle ved, at jeg bruger mine vågne timer på at kæmpe for danske værdier. Det har jeg tidligere gjort i Venstre, men den kamp var der ikke længere tilstrækkelig plads til i partiet, så derfor fortsætter jeg nu som løsgænger i Folketinget.

Inger Støjberg var en særdeles prominent minister for Venstre som udlændinge- og integrationsminister under den daværende borgerlige regering.

Efter formandsopgøret i 2019 blev hun valgt som partiets næstformand under formand Jakob Ellemann-Jensen.

Forlod partiet

Samarbejdsvanskeligheder og det faktum, at Venstre støttede en rigsretssag mod hende, gjorde dog, at hun i december trak sig som næstformand og i februar helt forlod partiet for at blive løsgænger.

– Hvis Venstre igen skal være et stort parti og igen have statsministerposten, så kræver det en stram og troværdig udlændingepolitik.

– Jeg tror ikke længere, at vi kommer dertil med Jakob Ellemann-Jensen som formand. Jeg tror ikke, han bliver statsminister, sagde Inger Støjberg.

Del din kommentar