Skip to main content

Superstjernens far dræbt

Nicki Minajs far blev 64 år gammel

38-årige Nicki Minaj har solgt millioner af albums og vundet et hav af priser. Foto: Scanpix/ANGELA WEISS

38-årige Nicki Minaj har solgt millioner af albums og vundet et hav af priser. Foto: Scanpix/ANGELA WEISS

Superstjernen Nicki Minajs far, Robert Maraj, er død efter en trafikulykke. Det skriver The Guardian, der også skriver, at bilisten fortsatte fra stedet efter ulykken.

Robert Maraj gik ifølge politiet i kanten af en vej i Mineola på Long Island, New York, da han fredag aften omkring 18.15 blev ramt af en bil.

Han blev kørt på skadestuen, hvor han blev erklæret død lørdag. Politiet undersøger nu sagen og efterlyser blandt andet vidner, der har set ulykken ske.

Sagen efterforskes

New York Times skriver, at Robert Maraj var bosiddende i Mineola, og at sagen efterforskes af politiets drabsafdeling.

Nicki Minaj har ikke selv kommenteret på dødsfaldet, ifølge New York Times har en af hendes repræsentanter bekræftet, at faderen er død.

New York Times skriver, at Nicki Minaj gennem sit liv ikke havde haft det bedste forhold til sin far. Hun har i et interview med netop New York Times tidligere fortalt om en opvækst, hvor faderen optrådte vredt og aggressivt.

Mareridt

Hun har også talt med Rolling Stone om sin opvækst og fortalt, at hun som barn følte, at hvis bare hun en dag blev rig, ville det løse alle hendes problemer og give hende mulighed for at forlade faderen med sin mor.

– Jeg var skuffet over min far. Jeg var bange, meget bange for, at der ville ske noget med min mor. Jeg havde mareridt over det, har Nicki Minaj sagt til Rolling Stone, ifølge New York Times.

Nicki Minja er født i december 1982. Hun har solgt millioner af plader verden over, vundet et hav af priser og er af New York Times blevet kaldt en af de mest indflydelsesrige kvindelige rappere nogensinde. I 2016 var hun en af del af Time Magazines liste over verdens 100 mest indflydelsesrige mennesker.

Del din kommentar