Svindler udgav sig for at være fra politiet

Døgneren: Nordjyllands Politis egen døgnrapport med stort og småt

Uddraget af døgnrapporten er udsendt af Nordjyllands Politi. Foto: Ritzau Scanpix/Creazone.dk
Udgivet Opdateret

Her er det uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi, som politiet har offentliggjort den 21. april:

Nykøbing (Sjælland) – telefonsvindler udgav sig for at være fra Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 20. april om aftenen en anmeldelse om, at anmelder var blevet ringet op af en person, som udgav sig for at være fra Nordjyllands Politi. Anmelder fattede mistanke til svindel, da personen fra ”Nordjyllands Politi” ville hjælpe anmelder med at få 90.000 kroner tilbage, som efter sigende var blevet stjålet fra anmelders konto. Den mistænkelige person skulle bare have anmelders CPR-nr. og kontokortoplysninger, så sagen kunne blive ekspederet hurtigere. Anmelder afsluttede omgående opkaldet, og kontaktede Nordjyllands Politi for at anmelde telefonsvindleren.

Politiet ringer ALDRIG efter dine personoplysninger!

Hvis skaden er sket, bør du omgående gøre følgende:

Spær dit nemID, og bestil et nyt på nemid.nu. Her kan du også skifte adgangskode og login til dit NemID. Vi anbefaler, at du skifter dit NemID password. Derudover er det også en god ide at skifte dit NemID bruger-id, så det ikke er identisk med dit CPR-nummer.

Spær dit kort hurtigst muligt via din netbank eller ved at ringe til din bank.

Anmeld forholdet til politiet på:

https://politi.dk/anmeld/it-relateret-oekonomisk-kriminalitet

Pandrup – bilist fik klip i kortet

Tirsdag den 20. april om eftermiddagen standsede politiet en varebil på Kystvejen i Pandrup. Årsagen var, at varebilen havde kørt med en gennemsnitshastighed på mindst 83 km/t til trods for, at der var en gældende hastighedsgrænse 60 km/t.

Politiet sigtede derfor bilisten for brud på færdselsloven. Da der var tale om en hastighedsoverskridelse på mere end 30% resulterede overtrædelsen i et klip samt en bøde. Adspurgt erkendte den sigtede forholdet.

Kilde: Døgnrapporten Nordjyllands Politi

Powered by Labrador CMS