Skip to main content

Teenager overfaldet

Politiet har brug for hjælp til at finde to personer, der stod bag et overfald på en 15-årig.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to mænd, der står bag et overfald på en 15-årig. Foto: René Lind Gammelmark/ Genre

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser to mænd, der står bag et overfald på en 15-årig. Foto: René Lind Gammelmark/ Genre

Lørdag den 11. juli 2020 blev en 15-årig dreng overfaldet ud for Ringen 7 i Esbjerg.

Syd- og Sønderjyllands Politi har brug for hjælp til at finde frem til, hvem der stod bag overfaldet.

Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den 15-årige var ude at gå en tur med en veninde ved Lergravssøen, da de begge bemærker, at to personer følger efter dem.

Derfor beslutter de at gå lidt væk fra søen mod Ringen, og det var netop her – ud for Ringen 7 – at den 15-årige blev overfaldt umotiveret af de to personer, der havde fulgt efter dem.

Overfaldet skete mellem klokken 14.00 og 14.45.

Den 15-årige kom kun lettere til skade.

Syd- og Sønderjylland efterlyser nu de to gerningsmænd.

Gerningsmand A beskrives som værende en mand mellem 15 og 20 år gammel. Han var mellem 160 og 170 centimeter høj og spinkel til normal af kropsbygning.

Gerningsmanden var let brun i huden og havde et smalt og markeret ansigt. Han havde en skinfadefrisure, hvor håret er kort i siderne og længere på toppen, formentlig mellem fem og otte centimeter med midter- eller sideskilning.

Gerningsmand B beskrives som værende mand mellem 15 og 20 år gammel. Han var ligeledes mellem 160 og 170 centimeter høj og med spinkel til normal kropsbygning.

Han var iført hue og mørk jakke samt et blåt mundbind for munden.

Syd- og Sønderjyllands Politi håber på at høre fra personer, der har bemærket gerningsmændene omkring Lergravssøen eller omkring Ringen, vidner til overfaldet eller personer, der kan genkende gerningsmændene.

Hvis du har oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på 114.

Del din kommentar