To mystiske brande på få minutter

Alarmerne om de to brande indløb med få minutters mellemrum

Udgivet Opdateret

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker onsdag to brande, der opstod med få minutters mellemrum få kilometer fra hinanden. Det skriver flere medier, blandt andet Skive Folkeblad og TV Midtvest.

Skive Folkeblad skriver, at der indløb anmeldelse om en brand i en lagerhal hos Salling Auto-genbrug i Lindum klokken 01.53. Klokken 01.59 indløb der anmeldelse om en brand i en villa på Bystedvej ved Durup, få kilometer fra lagerhallen.

Overtændt

Jesper Ørum, indsatsleder ved Nordvestjyllands Brandvæsen fortæller Skive Folkeblad, at han tog sig af slukningen i Lindum, mens en kollega kørte til Bystedvej.

– Hele lagerhallen var helt overtændt, da vi ankom til stedet, og hele vores indsats handlede derfor om at få reddet kontorbygningen, siger Jesper Ørum til Skive Folkeblad.

Mistænkeligt

Politiet blev også tilkaldt, og når eksperterne kan komme til begge brandtomter, skal man finde ud af, hvad årsagen er, og om der eventuelt er en sammenhæng mellem de to brande.

– Det er mistænkeligt, at der kommer to brande inden for så kort tid og med så kort afstand, og vi kan ikke udelukke, at de har noget med hinanden at gøre, selv om der lige nu ikke er noget, der indikerer det, siger Lars Even, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, til TV Midtvest.

Powered by Labrador CMS