Skip to main content

Trafikkaos i hele landet

Sænk farten og hav antennerne ude på de danske motorveje

Mange trafikuheld på vejene rundt omkring. Foto: presse-fotos.dk

Mange trafikuheld på vejene rundt omkring. Foto: presse-fotos.dk

Vejdirektoratets vejinfo melder om flere uheld på motorvejen rundt omkring i Danmark. Så det skal man være opmærksom på, når man begiver sig ud på motorvejene.

På E20 Vestmotorvejen, fra Ringsted mod Halsskov ved frakørsel Ringsted N, er der et havareret køretøj i frakørelsessporet. Der er vejhjælp på stedet.

Og hvis vi så bevæger os videre til E47 Motorring 3, fra Avedøre mod Lyngby frakørsel Jægersborgvej, er der også sket et uheld, som skal passeres med forsigtighed. Politi og redningsmandskab er på stedet, og oprydningsarbejdet forventes tidligst overstået kl. 08.40.

Næste stop er E47, E55 Sydmotorvejen, fra Farø mod Køge mellem Vordingborg og Udby, hvor der er sket et trafikuheld i nødsporet. Politi og redningsmandskab er til stede, og oprydningsarbejdet forventes tidligst afsluttet klokkem 08.30.

Videre til E20 Knudshoved Halsskov Storebæltsbroen, hvor venstre spor spærret, og der er en hastighedsbegrænsning på 50 km/t.

Og til slut har en lastbil under en bakkemanøvre tabt hængeren og holder nu og spærrer to af banerne på Vestmotorvejen ved Storebæltsforbindelsen mod Fyn.

Vejdirektoratets hovedbudskab er,  at man skal sænken farten, tage højde for kødannelser og generelt have antennerne ude, så politiet og redningsfolk ikke får alt for meget at se til.

Del din kommentar