Bruno så død søsters ur i avisen

Bruno Rosendahl fik sig noget af en overraskelse, da han sad ved sin computer

Bruno så sin døde søsters ur i en efterlysning
Bruno så sin døde søsters ur i en efterlysning
Udgivet Opdateret

Flere år efter sin søster døde er nogle af hendes smykker igen tilbage hos familien.

Hvordan de forsvandt, står stadig hen i det uvisse. 

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Bruno Rosendahl fra Holsted fik sig noget af en overraskelse, da han den 4. februar sad ved sin computer og læste forskellige avisartikler.

- Pludselig ser jeg til min store overraskelse et billede af min afdøde søsters ur, fortæller Bruno Rosendahl.

Billedet hørte til en artikel, hvor Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyste ejeren af uret og nogle smykker, der var fundet i en æske på Vejen Kommunes hjælpemiddelcentral. 

Personalet vidste ikke, hvem der havde indleveret æsken eller hvornår det var sket, så kommunen bad politiet om hjælp til at finde den rette ejer.

Døde i 2020

Bruno Rosendahls søster døde i oktober 2020 og han var som hendes bror og eneste familie bobestyrer og arving.

- Min søster havde meget kontakt til hjemmeplejen og gjorde desuden brug af kommunens hjælpemidler, der blev afhentet en uges tid efter hendes død. Set i bakspejlet blev jeg opmærksom på, at der også kunne mangle et guldarmbånd, fortæller Bruno Rosendahl, der efterfølgende kontaktede Syd- og Sønderjyllands Politi.

Havde billede af søsteren

Bruno Rosendahl havde både et foto af sin søster med uret på og kunne beskrive det specielle armbånd meget nøje for politiet i Vejen, så der var ikke tvivl om, at smykkerne havde fundet deres rette ejer.

- Der er ikke tale om værdifulde sager, men affektionsværdien er meget stor for mig. Min søster lagde vægt på at have orden i sagerne og sørge for at alting var, hvor det hørte til, så jeg er meget glad for, at have fået hendes ejendele tilbage til familien, siger Bruno Rosendahl.

Powered by Labrador CMS