Skip to main content

Udvis de kriminelle – men ikke til Langeland

Langeland er en del af rigsfællesskabet. Der er således ikke tale om en udvisning af de udvisningsdømte kriminelle. Kun en flytning af problemerne, skriver Newsbreak.dk´s chefredaktør i denne leder

Langeland gør oprør.
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Langeland gør oprør.
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Erkend det nu:
Der er problemer i denne verden, hvor der ikke findes den helt rigtige og gode løsning. Ligegyldigt hvad man beslutter, så er der altid nogen, som vil være utilfredse og som vil føle sig ramt.

Så er der som beslutningstager kun én ting at gøre. Man må benhårdt se på, hvem der fortjener at blive ramt mindst muligt – og så træffe sin beslutning ud fra det.

Det gælder lige præcis i spørgsmålet om, hvor man skal installere de mange kriminelle udlændinge og terrorister, som for længst er udvist af Danmark.

Alligevel befinder de sig stadig i landet, hvor nogle af dem kravler gennem hegnet ved Udrejsecenter Kærshovedgård, mens andre har travlt med at tømme butikshylder i områdets forretninger – uden at betale for det.

Det kan bestemt ikke udelukkes, at nogle enkelte af de landsforviste kriminelle har holdt sig på måtten og opfører sig anstændigt. Det er dog formentligt ikke  flertallet.

Nu skal en del af de udviste sendes videre til sydspidsen af Langeland.
Må vi venligst minde regeringen om, at Langeland er en del af rigsfællesskabet. Der er således ikke tale om en udvisning. Der er alene tale om en flytning af problemerne fra en ende af landet til en anden.

Beboerne på Langeland er forståeligt nok rasende – akkurat ligesom borgerne omkring Kærshovedgård er dødtrætte af naboskabet med de halv- og hel kriminelle bøller.

Ligegyldigt hvilken landsdel eller bydel i Danmark, politikerne vælger at ’udvise’ de udviste til, så vil den samme oprørsstemning lynhurtigt brede sig.

Mange danskere  vil ganske enkelt ikke have eller huse de mennesker, som aldrig har bidraget med noget positivt til vores samfund.

De har fået en udvisningsdom, og derfor bør ethvert tiltag og enhver fragt af banditterne handle om at få dem ekspederet ud af landet.

Rwanda har været nævnt som et muligt modtageland. De dage er overstået, hvor lokale hugger hoveder, arme og ben af hinanden. Så hvorfor ikke?

Regeringen skal naturligvis sikre, at de udvisningsdømte bliver sikret mod henrettelse og andre overgreb.

De udviste kriminelle skal samtidig have lov til at fravælge Rwanda, hvis de selv kan udpege et andet land i verden, de hellere vil til.

De skal bare ud – fuldstændig i overensstemmelse med den uvildige afgørelse, som for længst er truffet.

Det kan godt være, at venligboere og radikale hjerter vil begynde at bløde over en så hjerteskærende handling.

Men der er beslutninger, som vil ramme nogle.

Og hvorfor ikke lade disse beslutninger ramme de kriminelle og terrorister, som jo selv har givet anledning til deres egne besværligheder.

Det er jo nærmest ufatteligt, at vi i adskillige år har drøftet problemerne uden at en effektiv løsning er fundet til glæde for – netop danskerne.

Lige nu kæmper Langeland. Fortsæt kampen. Snart vil en anden landsdel gøre oprør,  hvis de kriminelle flyttes her til.

Det får ingen ende, før de landsforviste kriminelle er sendt ud af landet.

Erkend det nu: Det er tid til afgang.

 

Del din kommentar