Ung kvinde død: Mand anholdt

En 31-årig mand er sigtet for vold med døden til følge.

Udgivet Opdateret

En 31-årig mand vil lørdag blive fremstillet i grundlovsforhør, hvor han er sigtet for at have begået vold mod en 32-årig kvinde, der efterfølgende er død. Volden er ifølge en pressemeddelelse fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fundet sted på en adresse i Nakskov.

Anholdte er selv fra netop Nakskov, og politiet kræver ham varetægtsfængslet i sagen, oplyser efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen, der ikke vil kommentere sagen yderligere.

– Der forestår stadig en del undersøgelsesarbejde i sagen, og derfor kan vi ikke oplyse nærmere af hensyn til efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder på sagen.

Ifølge lokalavisen Folketidende.dk blev politiet opmærksom på sagen, da kvinden blev indlagt på sygehus fredag. Ikke så længe efter blev manden anholdt.

Newsbreak.dk fik sent fredag aften billedmateriale, der viser, at politiets teknikere har undersøgt den pågældende adresse i Nakskov det meste af eftermiddagen, aften og også noget af natten.

Politiet har ikke yderligere kommentarer for nu. Der vil blive sendt en opfølgende pressemeddelelse ud, når der er mulighed for at fortælle mere, lyder det.

Powered by Labrador CMS