Skip to main content

Ung kvinde fortsat efterlyst: Frygter ulykke

Har søgt efter hende i Gudenåen men har endnu ikke fundet hende.

Iuliia Tytarchuk efterlyses fortsat af Østjyllands Politi. Foto: Politi

Iuliia Tytarchuk efterlyses fortsat af Østjyllands Politi. Foto: Politi

Østjyllands Politi fortsætter mandag eftersøgningen af den 32-årige ukrainer Iuliia Tytarchuk, der forsvandt fra sit hjem fredag aften ved 18-tiden.

Både lørdag og søndag har politiet søgt efter den 32-årige kvinde – blandt andet i Gudenåen. Men hun er fortsat ikke fundet. Politiet frygter, at der er sket en ulykke.

Til TV2 Østjylland har Østjyllands Politi oplyst, at Iuliia Tytarchuk gik fra sit hjem i Randers fredag aften ved 18-tiden, og siden har hendes mand så bedt politiet om hjælp til at finde hende.

– Hun gik fra hjemmet i nedtrykt tilstand og tog mod Aarhus, men er formentlig tilbage i Randers igen. Hun købte i hvert fald en togbillet til Randers, sagde vagtchef hos Østjyllands Politi, Lars Bisgaard lørdag til TV2 Østjylland.

Til lands, til vands eller fra luften

Mandag oplyser kommunikationsrådgiver Jakob Christiansen, Østjyllands Politi, at man fortsat vil lede efter den 32-årige kvinde.

– Vi overvejer lige nu hvor vi skal lede efter hende – og hvordan. Enten til lands, til vands eller fra luften, siger Jacob Christiansen til Newsbreak.dk.

Iuliia Tytarchuk beskrives som almindelig af bygning, 165 cm høj og er formentlig iført sorte bukser og sort jakke.

Har man oplysninger om kvindens forsvinden, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

Del din kommentar