Skip to main content

V-borgmester stopper

Har haft borgmesterkæde på i 17 år

Varde Kommunes borgmester, Erik Buhl V), stopper ved det kommende kommunalvalg efter 17 år med borgmesterkæden om halsen. Foto: Varde Kommune.

Varde Kommunes borgmester, Erik Buhl V), stopper ved det kommende kommunalvalg efter 17 år med borgmesterkæden om halsen. Foto: Varde Kommune.

Vardes borgmester, Venstremanden Erik Buhl, har besluttet at indeværende periode som borgmester er hans sidste. Han stopper dermed ved udgangen af 2021 når valgperioden udløber.

Det oplyser Erik Buhl i en pressemeddelelse udsendt af Varde Kommune.

– Til næste valg har jeg rundet 65 år og har arbejdet med kommunalpolitik i 32 år, heraf ni år som borgmester i Ølgod kommune og otte år som borgmester i Varde Kommune. Beslutningen er truffet i tæt samspil med min familie, og jeg ser frem til mere tid sammen med dem. Der vil forhåbentligt også være andre opgaver at tage fat på – med lidt mindre tidsforbrug end borgmesterjobbet, siger Erik Buhl og fortsætter:

– Varde Kommune er i god gænge, og der er mange spændende muligheder forude. En god udligningsreform, en stabil daglig drift og masser af energi i vores lokalsamfund er et godt fundament for en spændende fremtid. Jeg vil helt sikkert komme til at savne min spændende og alsidige hverdag som borgmester, men jeg ønsker at give stafetten videre, og jeg ser frem til en god proces for at finde Venstres næste borgmesterkandidat.

Erik Buhl har været borgmester i Varde Kommune siden 1. januar 2014. Før kommunalreformen var han borgmester i Ølgod Kommune fra 1999 til 2007 efter at have siddet i byrådet siden 1990.

Del din kommentar