Skip to main content

Verner dræbt i MC-ulykke: -Et ukueligt livsmod

Den danske mand, der i uge 29 blev dræbt i en ulykke i Norge, er kommet til Danmark. Bisættes tirsdag den 30. juli.

Den dræbte vil blive bisat her fra Holstebro Kirke. Foto: Scanpix

Den dræbte vil blive bisat her fra Holstebro Kirke. Foto: Scanpix

Det var den 69-årige Verner Sørensen fra Ulfborg, der i uge 29 blev dræbt i en motorcykelulykke i Norge. Det fremgår af et Facebook-opslag i en offentlig gruppe for den danske motorcykelklub MC Gammel Nok fra Holstebro.

Her fremgår det, at hans jordiske rester kommer til Danmark onsdag. I en dødsannonce står det, at Verner Sørensen bisættes den 30. juli med efterfølgende kortegekørsel fra kirken.

Særligt bliver det, at hans kiste vil blive kørt fra kirken i en motorcykel-rustvogn. Ophavsmanden til Facebook-opslaget er den dræbtes datter, som Dagbladet Ringkøbing-Skjern har talt med.

– Det er ganske forfærdeligt. Han var en eminent kører, som alle mc-kørere så op til, så det er slet ikke til at forstå. Han var en mand med et godt humør, et positivt og meget næstekærligt livssyn, og et ukueligt livsmod, siger Liselotte Hummelshøj Sørensen til avisen.

Kørte ind i fjeldvæg

Ifølge NRK kørte den danske mand i et følge på i alt fire motorcykler, der var på vej fra Kristiansand til Lysebotn i Rogaland, da nummer to i kortegen i et sving ved Breland Station mistede kontrollen over motorcyklen og kørte direkte ind i en fjeldvæg.

Her blev han ifølge politiet dræbt på stedet, fremgik det af en pressemeddelelse udsendt mandag den 15. juli. Meldingen om ulykken kom klokken 13.21. I forbindelse med indsatsen blev der iværksat hjerte- og lungeredning, men mandens liv stod ikke til at redde.

– Det har været et følge på fire personer, og den ene motorcykel kørte af vejen. Føreren af denne omkom, sagde operationsleder Lars Hyberg i pressemeddelelsen.

Ifølge NRK er der ikke indikationer på, at ulykken skyldes høj fart. Der er tale om en tragisk ulykke, oplyser politiet.

Del din kommentar